Eurocomach

Eurocomach

Sinds 2013 is Geert Groen importeur van het merk Eurocomach: een complete lijn mini- en midikranen van 1.000 tot 10.000 kilogram, mini-dumpers en shrankladers. Eurocomach machines zijn gemaakt door mensen uit de praktijk en zijn zo volledig afgestemd op de wensen van de klant. Eurocomach machines zijn volledig binnendraaiende machines en zijn veelal niet breder dan een conventionele minigraver. Dit resulteert in een machine die het werken in nauwe ruimtes makkelijk maakt, wat op zijn beurt weer resulteert minder schades. De Eurocomach machines beschikken over motoren van Yanmar of Kubota en zijn uitsluitend uit de beste hydraulische componenten opgebouwd. De carrosserie is opgebouwd uit kwaliteitsstaal en is voorzien van een uitstekende lakkwaliteit. Machines kunnen af fabriek geleverd worden in iedere gewenste kleur.

 

Lak en funties

De minikranen van Eurocomach kunnen onder andere worden uitgerust met slangbreukventielen,  sloopsorteer- en maaikorffuncties. De machines worden in de fabriek op basis van uw wensen geproduceerd, wat voor u als klant garandeert dat alleen de juiste componenten worden gemonteerd worden en dat deze volledig onder de fabriekgarantie vallen.

De Eurocomach schrankladers kenmerken zich hoofdzakelijk door de aandrijflijn. Geen kettingkasten en geen tandwielkasten, maar ieder wiel heeft een eigen hydromotor. Twee hydraulische pompen zorgen voor de aandrijving van deze vier hydro motoren. Tijdens het schranken krijgt iedere hydro motor de gewenste olie, wat resulteert in een bijzonder rustig rijgedrag. Daarnaast kunt u bij een Eurocomach machine één band vervangen, zonder dat dit gevolgen voor de aandrijflijn heeft.

aandrijflijn

Bovendien worden de Eurocomach machines standaard met joystick bediening geleverd!

 

Onder de kop 'verkoop' vindt u het gehele asortiment Eurocomach machines. Mocht u aanvullende informatie wensen, dan horen wij dit graag!

 

Submenu

Ik wil graag meer informatie