Verkopen

Verkopen

Geert Groen heeft een ruim aanbod nieuwe en gebruikte grondverzetmachines. Wereldwijd worden machines ingezet die door Geert Groen zijn verkocht, maar ook in Nederland zijn er veel tevreden gebruikers.

Nieuwe machines

Eurocomach is in 1992 opgericht door moedermaatschappij Sampierana Spa, een onderneming met meer dan 40 jaar ervaring in de grondverzetsector. Doel van de oprichting was het op de markt brengen van een nieuwe lijn producten die volledig zijn afgestemd op de wensen van de klant en kan voldoen aan de vraag vanuit de markt. In 1998 behaalde het bedrijf de ISO 9001 certificering.

Geert Groen levert, als importeur in Nederland, de complete lijn machines van het merk Eurocomach. Zowel mini- en midikranen van 1.000 tot 10.000 kg als minidumpers en shrankladers.

Gebruikte machines

Het aanbod gebruikte machines wisselt regelmatig en bestaat uit verschillende merken, zoals Takeuchi, Kubota en Hitachi. De machines varieren in bouwjaar en ook op het gebied van gewicht, soort en urenstand. Op deze pagina vindt u een overzicht van het huidige aanbod machines.

Lease
Voor zowel de aanschaf van een nieuwe als van een gebruikte machine bieden wij de mogelijkheid tot lease. Informeer naar de mogelijkheden.

Submenu

Ik wil graag meer informatie